Nis

Anaokulumuzun öğrencileri;arkadaşları,öğretmenleri,müdür yardımıcımız ve müdürümüzle bayramlaştılar.Öğretmenleri tarafından hazırlanan hediyelerini alan öğrencilerimiz,bayram sevinci yaşadılar.

Mrt

Cumhuriyetin 100.yılı şerefine Şubat ayı projemiz.Deprem bölgesinde bulunan Mehmet öğretmenimizin okuluna gönlümüzden düşenler.

Şbt

TEKNOFEST kapsamında bilgilendirme sunum etkinliği gerçekleştirilmiştir.

Şbt

Cumhuriyetin 100.Yılı etkinlikleri kapsamında  Kızılay ile yaptığımız işbirliğiyle ve değerli velilerimizin katkılarıyla''100 Kişiye Can '' sloganıyla kan bağışı etkinliği düzenlenmiştir.

Ara

Okulumuzda ÇEDES projesi kapsamında değerler kulübü öğrencileri koordinesinde “SORUMLULUK ve ÖZ DENETİM” konulu çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi. Öğrencilerimizin en önem verdikleri  ve duyarlı oldukları  “ Müslüman Müslümandan Sorumludur” diyerek Filistinli arkadaşları için sınıflarında ki sadaka kumbaralarını doldurmak oldu. Elde edilen gelirleri öğrencilerimizle birlikte İlçe Müftümüzü ziyaret ederek teslim ettik.

Kas

Okulumuz öğretmenleri  Esra DEMİR İNAL, Firdevs ZEYTİN, Niyazi Oğuz AYDIN'ın koordinatörlüğünde ve Okul-Aile Bilrliğimizin de destekleriyle hazırlanan Öğretmenler Günü Programı eğlenceli ve duygulu anlara sahne oldu. Öğretmenlerimizin hazırlamış olduğu koro beğeniyle izlendi. "Öğretmenimi gözünden tanırım" ve sandalye kapmaca etkinlikleri gerçekleştirildi. Programda ince düşünülmüş hediyelerle okul müdürümüz Hızır HATIRNAZ öğretmenlerimizin gününü tebrik etti.

Kas

Okulumuz öğretmenlerinden Nermin SUVAT, Nurcan BAĞLI ve Aslıhan ÖZBEYLER İNAN'ın hazırlamış olduğu programa İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Kemal BABAOĞLU, okulumuz idari personeli, öğretmenleri, öğrenciler ve velilerin katılımıyla gerçekleşti.

Nis

Bu yıl 23 Nisan ilçe temsil kutlamalarının ev sahipliğini, Hasan Yılmaz İlkokulu olarak üstlendik. Tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. İlçe Kaymakamı Muhammet Fatih DEMİREL ve Belediye Başkanı İsmail Hakkı ÇİFTÇİ de programa  iştirak ettiler.

Haz

2018-2019 Öğretim Yılı Haziran Dönemi Seminer Çalışma Planımız aşağıda linktedir..

Haz

Öğrencilerin çıkardıkları hikaye kitapları velileri tarafından büyük ilgi gördü. Hikayeleri öğrenciler resimlerle de desteklediler. Öğretmenlerinden öğrencilerine unutulmayacak bir anı olarak hatıralarda kalacak . Sınıf öğretmeni Niyazi Oğuz AYDIN'a ve kitabın çıkmasında maddi desteklerini esirgemeyen 3E sınıfı velilerine teşekkür ederiz.

Haz

Yıl sonu eğlencemizin çalışmaları devam ediyor. Programımız 12.06.2019 Çarşamba günü  (yarın) okulumuzun konferans salonunda olacaktır. Tüm velilerimiz davetlidir.

Haz

Türkiye genelindeki 82 güzel sanatlar ile 76 spor lisesinin 9. sınıflarına özel yetenek sınavıyla 11 bine yakın öğrenci yerleştirilecek.

Haz

Aydın'ın Kuşadası ilçesindeki Güvercinada Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 102 odalı ve 300 yatak kapasiteli uygulama oteliyle öğrencilere iş hayatı öncesi deneyim imkanı sunuyor.