Ara

Okulumuzun eski kurucularından Nurettin CİVELEK vefat etmiştir. Ailesine sabırlar dileriz.

1/C sınıfı onluk ve birlikleri öğreniyor

Ara

Okulumuzda Sıcak ve  Canlı Renkler  kullanmaya devam ediyoruz.

4/C sınıfı yerli malı haftası etkinliği

Ara

DyNed  Eğitimlerimiz Devam Ediyor.

Ara

2/C sınıfımızın Bursa/Orhangazi`den Orhanbey İlkokulu ile mektuplasiyor.

"Okumak Yaşamaktır" Projesi TRT HABER Süleyman BELEDİOĞLU´nun Proğramında

1/C sınıfı öğrencilerden Annelerine mektup

Ara

3/A sınıfı görsel sanatlar dersi atık maddeler ile sulu boya çalışması etkinliği

1/C sınıfının okuma yazma etkinliği

2/C Sınıfımızın yerli mali etkinliği

Ara

3.E sinifinin Yerli mali etkinliği nedeni ile Konya"ya gönderdiği yöresel ürün tanitiminin cevabi geldi.Konya´ya ait gelen yöresel ürünler heyecanla sinifta acilarak öğrencilere tanıtıldı.Aynı zamanda tutum ve yatirimdanda bahsedilerek Tutum,Yatırım ve Türk Malları Haftası kutlanmış oldu.

Ara

Okulumuz 3- A sınıfı öğrencisi Zeynep Dereci Rize satranç il birinciliği turnuvasında 10 yaş kız grubunda Rize 3.´sü olarak dereceye girmiş ve madalya almaya hak kazanmıştır. Emekleri için öğretmeni Yasin OSKAN tebrik ediyoruz.

Ara

3 A SINIFI 8 öğrenci ile rize satranç il birinciliği turnuvasında 10 yaş genel ve kız grubuna katıldı yarıştı.