Haz

Bilindiği üzere geçtiğimiz 1 Haziran Cumartesi günü LGS(Liselere Giriş Sınavı) yapılmış olup, sınav 2 oturum halinde sözel ve sayısal alanlar farklı zaman dilimlerinde 45 dakika ara verilerek gerçekleştirilmiştir.

Haz

a) 222 Sayılı İlköğretim ve Eğitim Kanunu. b) Milli Eğitim Bakanlığı Okulöncesi Eğitim ve İlköğretim Kurumlan Yönetmeliği, e) Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlan Sosyal Etkinlikler Yönetmeliği, d) İlkokullarda Yetiştirme Programı Yönergesi.

Haz

Yıl sonu iş ve işlemlerinin olduğu word dosyasını indirmek için tıklayınız.

Haz

Değerli öğretmenlerimiz İlköğretim Kurumları Standardı işlemlerinin MEBBİS üzerinden ilgili modülde yapılması önemle rica olunur.

Haz

Yıl sonu iş ve işlemlerinin olduğu word dosyasını aşağıdaki linkten indirerek inceleyebilirsiniz.

Haz

Doğa dostu öğrencilerimiz atık pilleri topluyor. Paydaşlarımızı da bu konuda duyarlı olmaya davet ediyor. Öğrencilerimizin sesine kulak vereceğinizi ümit ediyor, tüm paydaşlarımızı kampanyamıza destek olmaya davet ediyoruz. Destekleriniz için şimdiden teşekkür ederiz.

Haz

Değerli paydaşlarımız kağıt tasarrufu yapmak, ekonomimize katkı sunmak ve ağaçlarımızı korumak için kağıt topluyoruz. kullanmadığınız kağıtları okulumuzdaki geri dönüşüm kutularına atabilirsiniz. Desteklerinizi bekliyor, şimdiden teşekkür ediyoruz.

Haz

Değerli sınıf öğretmenlerimiz;  öğrencilerimizin okudukları kitapların  e okul sistemine işlenmesi önemle rica olunur.

Haz

Sınıf panolarındaki etkinliklerin cuma günü toplanması önemle rica olunur.

Haz

Öğrenci devamsızlıklarının kontrol edilmesi varsa eksiklik e okul sistemine girilmesi rica olunur.

Haz

Değerli veliler, sevgili öğrenciler aiağıdaki linkte tıklayararak Kurum Standardı anketini doldurmanızı rica ederiz.

Haz

Etkinlik İçin Gerekli Olan Belgelere Ulaşmak İçin Tıklayınız.