May

Çaydosk örme grubu okulumuz Özeleğitim sınıflarına yaptıkları el dokuma bebeklerini hediye etti. Çaydoks örme grubuna teşekkür ederiz.

May

Öğretmen ve öğrencilerimize mutlu huzurlu bir hafta dileriz.

May

19 Mayıs Atatürk´ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını çeşitli etkinlikler ile kutladık.

19 Mayıs Atatürk´ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu Olsun

May

Türk Milleti’nin büyük önderi Atatürk’ün Türk gençliğine armağan ettiği bu anlamlı bayramda milletimize sağlık, huzur, güven, başarı ve mutluluklar diliyorum.

May

İstanbul Arif Nihat  Asya Ortaokulun duzenlediği resim yarışmasında  mansiyon ödülünü alan öğrencimize çeşitli hediyeler gönderen Akif Nihat Asya Ortaokul idaresine okulumuz adına teşekkür ederiz. Hediyeler öğrencimize Müdür bey tarafından verildi.

May

Okulumuzda gerçekleştirilen temizlik projesi kapsamında bu hafta en temiz sınıf seçilen 1/A  önümüzdeki hafta okul temizliği denetiminden sorumlu olan sınıf olmuştur.Kendilerini tebrik ediyoruz.

May

19 MAYIS 1919 ATATÜRK´ÜN SAMSUN´A AYAK BASTIĞI VE KURTULUŞ SAVAŞIMIZIN BAŞLADIĞI GÜN ANISANA 1/D SINIFI VE ÖĞRETMENİ ETKİNLİKLER DÜZENLEDİ.