May

Milli Eğitim Bakanı Selçuk, "Öğretmenlerimize olan ihtiyaç yeni ilkokul, ortaokul ve lise modelleriyle azalmayacak, aksine daha da artacak." dedi.

May

Okul geneli olarak Değerler eğitimi kapsamında yardımlaşma ve kardeşlik temalı yardım Kampanyası başlatmış bulunuyoruz. Toplanan yardımlar koli haline getirilip İhtiyaç sahiplerine ulaştırılacaktır.Sizlerin de desteğini bekliyoruz

May

Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Atatürk´ün Millî Mücadele´yi başlatmasının 100. yılı dolayısıyla 100 bin fidan dikildiğini belirterek, "Millî mücadelemizin 100´üncü yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının verdiği mücadelenin şanını, şerefini hatırlamak ve yükseltmek için bu etkinliğin içerisindeyiz." dedi.

May

Okulumuzda çevre düzenlemeleri yapılık çöp kutuları değiştirilip ve oturma bankları yerleştirilmiştir.

SATRANÇ  ETKİNLİĞİ

May

Hayat bilgisi güneş dünya ay konusu dikkat çekme etkinliği

May

Okulumuzun Özel Eğitim öğrencileri Çayelimizde  Çayeli Gençlik Merkezi  spor salonunda antrenör Kadir ŞERİFOĞLU yönetiminde düzenlenen spor aktiviteleri yaptılar.