RİZE / ÇAYELİ - Hasan Yılmaz İlkokulu

Haz

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk bayram sabahı ilk ziyaretini huzurevi'nde bulunan emektar öğretmenler ile buluşarak bayramlaşma ziyaretinde bulundu

Bakan Selçuk burada yapmış olduğu açıklamalarda ise 'Emektar öğretmenlerimizin Deneyimlerinden istifade etmek bizim için çok önemli. Eğitime dair hayallerini gerçeğe dönüştürmek ise boynumuzun borcudur' dedi.

Haz

Ramazan Bayramının güzelliğini ve bereketini yaşadığınız, sevdiklerinizle birlikte nice bayramlar dileriz.

May

Kadir Gecesi bütün bir insanlığın hidayetine, ümmetin vahdetine, bizlerin kardeşliğine vesile olsun inşallah. Kadir Geceniz mübarek olsun.

May

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, UNESCO Türkiye Milli Komisyonu iş birliği ile hayata geçirdikleri "Anadolu Masalları Projesi"nin tanıtımını yaptı.

May

1-2 Haziran Tarihlerinde Yapılacak MEB Sınavlarında Öğretmenlerin Dikkat Etmesi Gereken Hususlar

May

Millî Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü, AFAD, Türk Kızılay ve JICA iş birliği ile okullarda öğretmenlere yönelik online ve yüz yüze okul tabanlı afet eğitimleri düzenlenecek.

May

2019 Yılı Öğretmenlerin İl İçi İsteğe Bağlı Yer Değiştirme Sonuçları Yayınlandı.

Sonuçları sorgulamak için Tıklayın...